Előszó

E kis lap célja összehozni azokat akik bármiképp is kötődnek az egykori iskolához. Rövidebb-hosszabb ideig ott tanultak vagy dolgoztak. Nekem mindkettő megadatott; 1982-1986 között diákja voltam, majd 2004-től 2006-ig dolgoztam az intézményben, melynek az épülete ma a BMÖ. Radnóti Miklós Szakközépiskola és Szakiskola része. (BMÖ = Baranya Megyei Önkormányzat) radmi.net

Motiváció

Az az igazság két oldalról is késztetést éreztem, hogy valamit tegyek. Mialatt a Marek-ban dolgoztam elkezdtem a Zoli bácsi által archívált Beta2000-es videókat digitalizálni. Sajnos nem értem a kb. 100-120 kazetta végére. Amit eddig sikerült megmentenem azt közzétettem a YouTube-on, ezek a video menűponton keresztül innen is elérhetők. 

A másik, ami motivált, egy "milyen jó lenne" típusú beszélgetés a Rudolf Zsoltival. Mely után nem hagyott nyugodni a dolog, mert tényleg milyen jó lenne hallani azokról, akikkel már régóta nem találkoztunk, megosztani fotókat esetleg videókat egymással, vagy akár találkozót is lehet szervezni a fórum segítségével. 

Jó böngészést kívánok!

Deák Gábor

detyu

Aktuális

Elindult az oldal...

2013.03.17 11:50
A meglévő videókat már régebben felmásoltam a YouTube-ra, a linkek elérhetők a video menűben. A saját évfolyamom névsorát feltöltöttem, de emlékezetből másokét nem tudom felsorolni. Ahogy érkeznek újabb információk frissítem az oldalt. detyu

Készíts ingyenes honlapot Webnode